I samarbeid med CMC Markets
Storebrand
--

Laster...

Tid
-
Åpning
-
Høy
-
Lav
-
Volum
-
Omsetning
-
Markedsverdi
-
Valuta
-
Se mer på E24 Børs

Nyheter om Storebrand

DNB Markets har ståltro på Storebrand

DNB Markets skriver i en oppdatering mandag at de opprettholder kjøpsanbefalingen og øker kursmålet fra 61 til 80 kroner i Storebrand. Aksjen endte på 54,65 kroner fredag.
– Vi venter at selskapet i likhet med hva samtlige sammenlignbare nordiske aktører har gjort de siste fire årene vil fortsette å overlevere på generering av Solvency II-kapital. Videre mener vi at nåverdien av utbyttet fra redus...Se mer

Stig Myrseth tar inn bilskip og kjemikalier i Dovre-porteføljen

Stig Myrseth i Dovre Forvaltning skriver at kjemikalieskipsrederiet Stolt-Nielsen og bilskiprederiet Wilh. Wilhelmsen tas inn i Dovre-porteføljen denne uken.
– Begge selskapene handles til 5-7 ganger estimert inntjening for de kommende tolv månedene. I tillegg til lav absolutt verdsettelse venter jeg at aksjene vil støttes av estimatoppjusteringer som en følge av bedre konjunkturer, skriver Myrset...Se mer

Storebrands styreleder takker for seg

Styreleder Birger Magnus i Storebrand har gitt valgkomiteen beskjed om at han ikke tar gjenvalg på generalforsamlingen den 5. april neste år.
Magnus har sittet i vervet i åtte år.

Myrseth bytter ut bank med laks

SR-Bank forsvinner ut av Stig Myrseths ukentlige aksjeportefølje, mens aksjen til laksegiganten Marine Harvest slippes inn i varmen.
- Marine Harvest slippes denne uken inn i Dovre-porteføljen. Jul og påske er høysesong for røkelaks og lakseprisen, og smuldrer Russlands-sanksjonene opp, er det en ekstra bonus, skriver investeringsdirektøren i et nyhetsbrev.
Porteføljen består dermed av følgende sek...Se mer

Storebrand skal hente store, svenske penger

Storebrand opplyser onsdag at Storebrand Liv planlegger å utstede et ansvarlig lån på minimum 750 millioner svenske kroner. Lånet vil ha 30 års løpetid.

Storebrand børsvinner i Oslo

Blant aksjene som virkelig utmerker seg i dagens handel i Oslo, er Storebrand.
Oppturen finner sted etter at SEB har tatt opp sitt kursmål på aksjen til 47 fra 36 kroner, og nå anbefaler kjøp. Det er hegnar.no som melder om dette via TDN.
Oppjusteringen er basert på mulighetene for høyere rentenivå og økt utbyttekapasitet fremover.

Trøim og Midelfart satser stort på Storebrand

Celina Midelfart har nå økt eksponeringen mot Storebrand via investeringsselskapet Midelfart Capital AS.
Meldingen kommer bare to dager etter at ektemannen Tor Olav Trøim gjennomførte sin siste i en rekke handler relatert til aksjen. Trøim har kjøpt en hel rekke forward-kontrakter som gir han mulighet til å kjøpe 1,5 millioner Storebrand-aksjer innen 4. november til en gitt pris.
Totalt er Trøim nå eksponert m...Se mer

Trøim på nytt tokt i Storebrand

For tredje gang på en uke har investor Tor Olav Trøim kjøpt en forward-kontrakt på 500.000 Storebrand-aksjer til ukjent pris. Dermed sitter Trøim nå på kontrakter som gir han mulighet til å kjøpe 1,5 millioner Storebrand-aksjer innen 4. november.
Mens de to forrige kontraktene sikret han en kjøpskurs på henholdsvis 35,45 og 35,6776 kroner aksjen, gir denne siste kontrakten han rett til å kjøpe 500...Se mer

Trøim rigger seg for nytt millionoppkjøp i Storebrand

Investoren Tor Olav Trøim kjøpte den 2. september en forwardkontrakt via investeringsselskapet Drew Holding Ltd. for Storebrand-aksjer.
Kontrakten gir ifølge en børsmelding Trøim mulighet til å kjøpe 500.000 Storebrand-aksjer til 35,6776 kroner stykket, totalt 17,8 millioner kroner. Storebrand-aksjen endte til sammenligning på 35,71 kroner fredag.
Det kommer ikke frem av meldingen hva Trøim betalte...Se mer

Trøim kjøper flere aksjer i Storebrand

Tor Olav Trøims investeringsselskap Drew Holding Ltd. har den 1. september kjøpt en forward-kontrakt som gir han rett til å kjøpe 500.000 aksjer til 35,4585 kroner stykket innen 4. november.
Dermed øker Trøim-selskapet eksponeringen sin i Storebrand fra 8,5 til 9 millioner aksjer, melder Storebrand i en børsmelding.

Mine aksjer

Logg inn for å følge dine aksjer

Rask og enkel tilgang til dine instrumenter, helt gratis!

UtvalgteSiste+/-%
AktuelleSiste+/-%
VinnereSiste+/-%
TaperSiste+/-%
Mest omsattOmsatt+/-%