I samarbeid med CMC Markets
Statoil
--

Laster...

Tid
-
Åpning
-
Høy
-
Lav
-
Volum
-
Omsetning
-
Markedsverdi
-
Valuta
-
Se mer på E24 Børs

Nyheter om Statoil

Oljeprisen løfter Oslo Børs

Oslo Børs åpner handelsdagen i pluss etter at oljeprisen har klatret nær en dollar siden onsdag ettermiddag.
Hovedindeksen stiger 0,6 prosent til 690,3 poeng, mens oljeprisen på 52,6 dollar per fat har steget fra 51,7 dollar fatet siden Børsen stengte onsdag.
Blant de største selskapene leder Statoil an med en oppgang på 1,7 prosent, samtidig som DNB er opp 0,3 prosent og Telenort stiger 0,1 prosent...Se mer

Stavanger Aftenblad: Statoil varsler kutt av opp til 500 årsverk

Statoil har besluttet å redusere bemanningen med 350 årsverk. Samtidig varsler fagforeningene Industri Energi, Lederne og Safe at opp til 500 årsverk totalt kan forsvinne, melder Stavanger Aftenblad.
– I utgangspunktet ligger det til grunn en beslutning om å redusere i underkant av 500 årsverk i løpet av de neste tre årene, sier Per Steinar Stamnes i Industri Energi.
Det nøyaktige tallet er forelø...Se mer

Statoil holder Børsen over nullstreken

Etter en frisk start mister Oslo Børs litt av oppdriften og er et par timer ut i handelsdagen så vidt over nullstreken.
Hovedindeksen er opp 0,1 prosent til 686,3 poeng, holdt oppe av Statoil som stiger 1,1 prosent og Norsk Hydro som er opp 2 prosent.
Statoil slår følge med oljeprisen som stiger 0,9 prosent til 51,9 dollar per fat. Blant de andre tungvekterne er DNB ned 0,1 prosent og Telenor fall...Se mer

DNB Markets tar Statoil ut av ukeporteføljen

Som vanlig på mandag morgen sender meglerhuset til DNB ut en oppdatering om aksjene meglerhuset anbefaler i den ukentlige porteføljen.
Denne uken tar DNB Markets ut Statoil fra porteføljen, men tar ikke inn noen nye aksjer.
Dermed består ukeporteføljen av følgende aksjer:
Wilh. Wilhelmsen ASA Salmar Stolt-Nielsen Storebrand Borregaard Telenor Europris Skandiabanken

Startet produksjonen på Flyndrefeltet

Flyndrefeltet i Nordsjøen har startet produksjonen, melder Maersk Oil, som er opertatør på feltet.
Produksjonen ved feltet er ventet å nå toppen på rundt 10.000 fat olje per dag, og det er ventet å produsere frem til minst 2023.
Partnere i feltet er Maersk Oil UK Limited med en eierandel på 65,941 prosent, Repsol Sinopec Resources UK Limited med 22,739 prosent, Repsol Sinopec North Sea Limited med...Se mer

Lite olje- og gassfunn nordøst for Gullfaks

Oljedirektoratet opplyser fredag om at Statoil har gjort et lite olje- og gassfunn nordøst for Gullfaks i Nordsjøen.
Foreløpig beregninger tyder på at funnet inneholder mellom én og tre millioner standard kubikkmeter utvinnbare oljeekvivalenter. Funnet vil bli produsert fra en senere utvinningsbrønn fra Gullfaks C-plattformen, skriver de i meldingen.

Sluttspurt sikret liten oppgang på Oslo Børs

Oslo Børs lå lenge an til en liten nedtur torsdag, men oppgang de siste par timene «reddet dagen». Hovedindeksen er opp marginale 0,05 prosent til 693,96 poeng.
Oljeprisen vaker ikke så langt over «grensen» på 50 dollar per aksje - spotprisen på et fat brentolje er i skrivende stund 50,33 dollar - og det er børslokomotivet Statoil som er den største negative bidragsyteren.
Statoil-aksjen er ned 0,96 pro...Se mer

Exxon og Statoil forlenger levetiden til Sigyn-feltet

Oljedirektoratet melder at de har gitt samtykke til at levetiden til subsea-feltet Sigyn i Nordsjøen utvides fra 2017 til 2022. Dermed vil feltet stenges ned 20 år etter at det kom i produksjon i 2022.
Det er Exxon Mobil som er operatør på feltet, som har søkt om forlengelsen. Exxon eier 40 prosent, mens Statoil eier 60 prosent.
Feltet er koblet opp med rørledning til Sleipner A-plattformen, som tar...Se mer

Dette er Statoils nye britiske blokker

Statoil bekrefter at de har fått tildelt totalt seks offshore-blokker i den 29. konsesjonsrunden gjennomført av Storbritannias olje- og gassmyndigheter.
Statoil skal være operatør på fem av blokkene. Exxonmobil er operatør i den ene blokken hvor Statoil er lisenspartner.
Statoil.com

TDN Finans: Statoil får seks blokker på britisk sokkel

Statoil er tildelt totalt seks, av 25 offshore-blokker i Storbritannias 29. konsesjonsrunde, skriver DN som siterer TDN Finans.
Statoil skal være operatør på fem av blokkene.
I alle operatørblokkene Statoil blir tildelt er BP lisenspartner. Exxonmobil er operatør i den ene blokken hvor Statoil er lisenspartner. Statoil skal bore totalt tre brønner i de aktuelle blokkene.

Mine aksjer

Logg inn for å følge dine aksjer

Rask og enkel tilgang til dine instrumenter, helt gratis!

UtvalgteSiste+/-%
AktuelleSiste+/-%
VinnereSiste+/-%
TaperSiste+/-%
Mest omsattOmsatt+/-%