I samarbeid med CMC Markets
Telenor
--

Laster...

Tid
-
Åpning
-
Høy
-
Lav
-
Volum
-
Omsetning
-
Markedsverdi
-
Valuta
-
Se mer på E24 Børs

Nyheter om Telenor

Telenor kjøper forhandler- og rådgiverkjede

Telenor kjøper forhandler- og rådgiverkjeden Ucom.
Ucom består av ni forhandlere som opererer under Nordialog. I tillegg eier Ucom 60 prosent av konsulentselskapet Peanuts, som også inngår i kjøpet.
Ucom har i dag rundt 120 ansatte og omsatte i fjor for 410 millioner kroner.

Telenor dropper bilsatsingen

Telenor legger ned satsingen på oppkoblede biler, kalt Nordic Car Connect, som ble anonsert tidligere i år. Det skriver Dagens Næringsliv.
Nordic Car Connect-konseptet var svært likt Telias Sense-tjeneste. Den går ut på av man kobler opp en liten dings i OBD-porten i bilen. Denne enheten leser så av data fra bilens internsystem og tilbyr en rekke forskjellige tjenester for bilen din, i tillegg til...Se mer

Nyhetsbyrå: Telenor kan selge virksomheten i Serbia

Telenor kan komme til å selge virksomheten i Serbia for mer enn 1,5 milliardet euro til KKR, melder Nyhetsbyrået Direkt.
Nyhetsbyrået viser til en Bloomberg-rapport som er basert på avisen Informer.
I et intervju med Reuters tirsdag avviser imidlertid Telenor-sjef Sigve Brekke at de har noen salgsplaner på kontinentet:
– Vi er veldig fornøyd med vår portefølje i Sentral- og Øst-Europa. Vi har ingen...Se mer

Ole Bjørn Sjulstad rykker opp som Bulgaria-sjef i Telenor

Telegiganten på Fornebu melder at Sjulstad tar over som sjef for virksomheten i Bulgaria fra og med 1. august. Han erstatter Michael Foley, som ble sjef i Telenors virksomhet i Bangladesh (Grameenphone) i mai.
Sjulstad har lang erfaring fra Telenor-systemet og kommer fra stillingen som Chief Corporate Development Officer (sjef for forretningsutvikling) i Telenor Ungarn. Siden han begynte i Telenor...Se mer

Telenor og mobilselskapene i Myanmar får grønt lys for 4G-utvidelse

Myanmars kommunikasjons- og IT-departementet (MCIT) har nå besluttet å la mobilselskapene i landet benytte frekvensene de har i 1.800 megahertz-båndet til 4G-teknologi.
Det statlige Myanmar Post and Telecommunication, Telenor og Ooredoo har fått en tillatelse til å bruke 2x10megahertz i 1.800-båndet til 4G i 12 år, melder Retailnews Asia, og viser til en uttalelse fra departementet.
Tillatelsen er imidlertid ikke...Se mer

Telia lanserer konkurrent til Telenors Swap-program

Mobilselskapet Telia melder at de nå lanserer en ny tjeneste i Norge kalt Svitsj.
På samme måte som Telenors populære Swap-tjeneste kan man med Svitsj få ny telefon årlig gjennom programmet.
– Med lanseringen av Svitsj skiller Telia seg nå ut i mobilmarkedet ved at vi tilbyr våre kunder tre ulike måter å kjøpe mobil på: Man kan kjøpe mobilen rabattert sammen med et abonnement, separat uten et abonn...Se mer

Telenor Norge henter Microsoft-direktør

Telenor melder at Per-Ivar Lund er ansatt som ny direktør for strategiske kunder og partnere i Telenor NOrge. Han kommer fra jobben som kundedirektør i Microsoft.
Lund har vært i Microsoft siden 1997 og har hatt en rekke stillinger, som blant annet inkluderte oppbyggingen av Microsofts forretningsområder innen nettsideteknologi, SaaS, telekom, Office 365 og Azure i Europa.
– Partnere er veldig viktige f...Se mer

Nytt pålegg til Telenor: Må redusere leieprisene i det norske mobilnettet

Statens teletilsyn, Nasjonal kommunikasjonsmyndighet (Nkom), melder at de nå har varslet Telenor om et utkast til vedtak.
Tilsynet mener Telenor må redusere grossistprisene sine i Norge, altså prisene de tar for at konkurrenter uten eget mobilnett kan leie seg inn.
På grunn av Telenors dominans og størrelse i det norske markedet har Nkom pålagt dem å tilby grossisttilgang til de selskapene som måtte...Se mer

Telenor og Telia blar opp 790 mill. for norske mobilfrekvenser

Statens teletilsyn, Nasjonal kommunikasjonsmyndighet (Nkom), melder at auksjonen for mobilfrekvenser i 900-megahertzbåndet nå er avholdt.
Resultatet ble at Telia og Telenor sikret seg to blokker à 2x5 megahertz hver i 900-båndet. Telia blar opp 393,9 millioner, mens Telenor blar opp 396 millioner.
Lisensene er teknologinøytrale, slik at mobilselskapene kan bruke hvilken teknologi de vil. 900-båndet...Se mer

Seadrill-hopp på grønn Oslo Børs

Oslo Børs stengte med en oppgang på 0,62 prosent onsdag.
Seadrill er blant selskapene som er med på å løfte børsen. Aksjen stenger med en oppgang på 16,84 prosent. Det skjer etter at riggselskapet presenterte overraskende sterke tall for første kvartal. Samtidig er Seadrills redningsplan fortsatt i det blå.
Blant de mest omsatte aksjene løfter Telenor seg med 2,84 prosent, mens Statoil stenger med e...Se mer

Mine aksjer

Logg inn for å følge dine aksjer

Rask og enkel tilgang til dine instrumenter, helt gratis!

UtvalgteSiste+/-%
AktuelleSiste+/-%
VinnereSiste+/-%
TaperSiste+/-%
Mest omsattOmsatt+/-%