I samarbeid med CMC Markets
Telia Company AB
--

Laster...

Tid
-
Åpning
-
Høy
-
Lav
-
Volum
-
Omsetning
-
Markedsverdi
-
Valuta
-
Se mer på E24 Børs

Nyheter om Telia Company AB

Telia kopierer også: Lanserer datarulling for privatkundene

Det er gått knappe to uker siden mobilselskapet Ice lanserte «Data Rollover» i Norge, også kjent som datarulling. Tilbudet innebærer at du får overført data du ikke har brukt fra kvoten din over til neste måned.
Nå melder Telia (tidl. Netcom) at de også lanserer datarulling for sine kunder. Bedriftskunder og abonnenter av mobilt bredbånd er ikke inkludert.
Fra 1. mars vil privatkunder hos Telia få...Se mer

Telia kutter utbyttet

Styret i den svenske telegiganten Telia foreslår å redusere utbyttet til to svenske kroner per aksje for 2016 fra tre svenske kroner for 2015.
Det fremkommer i resultatrapporten for fjerde kvartal som ble fremlagt fredag morgen.
Det viser et brutto driftsresultat (EBITDA) som havnet på 6,38 milliarder svenske kroner i fjorårets tre siste måneder. Det var på linje med de 6,39 milliardene som analytik...Se mer

Dagens Industri melder om mulig gigantkjøp: – Telia vil kjøpe danske TDC

Den svenske telegiganten Telia ønsker å kjøpe sin danske motpart TDC, skriver den svenske næringslivsavisen Dagens Industri. Avisen viser til anononyme kilder med kjennskap til saken.
Samtidig skriver avisen at TDC ønsker å legge inn et bud på det svenske bredbåndsselskapet Com Hem nettopp for å unngå å bli kjøp opp av Telia. Danske Berlingske har tidligere omtalt TDCs arbeid for å kjøpe Com Hem.
Avisen skriver videre at et bu...Se mer

Telia Norge mister to direktører til Telenor og Bohus

Da Telenor torsdag annonserte nok en stor endring i konsernledelsen, ble det klart at de hadde klart å friste Svein Henning Kirkeng tilbake til selskapet etter at han hadde vært en periode i Telia Norge.
Men Kirkeng er ikke den eneste som nå forlater Telia Norge. Norges nest største mobilselskap mister nemlig to sentrale personer på samme tid.
Karl Fredrik Lund, som har vært sjef for privatmarkedet...Se mer

Telia endrer på ledelsen: Norgessjefen rykker opp

Svenske Telia melder at man med effekt fra 1. januar gjennomfører endringer i organiseringen i toppledelsen. Hovedendringen er at sjefene for de finske og norske virksomhetene blir en del av konsernledelsen under konsernsjef Johan Dennelind.
Det betyr at Telia Norge-sjef Abraham Foss rykker opp i konsernledelsen. Det gjør også Finland-sjef Stein-Erik Vellan. Telia-sjef Dennelind gjør også en del mi...Se mer

Barclays senker Telia-målet

Britiske Barclays Capital senker kursmålet for Telia fra 45 til 42 svenske kroner, skriver Reuters.
Telia-aksjen var på 34,21 svenske kroner da børsen stengte mandag.

Konkurrenten tror Telias norgeskjøp kan bli stanset

Telias kjøp av norske Phonero svekker konkurransesituasjonen i bedriftsmarkedet, mener konkurrenten Ice.
– Det norske privatmarkedet domineres nær hundre prosent av duopolet Telenor og Telia. Telia vil ha en mer eller mindre lignende situasjon i bedriftsmarkedet. Vi regner med at Konkurransetilsynet kommer til å se at det er anstrengende med tanke på konkurransen i telekom-markedet, sier Ice-sjef E...Se mer

Phonero-eiere bekrefter salg

Christen Sveeas-selskapet Kistefos og private equity-selskapet Norvestor bekrefter salget av teleselskapet Phonero.
Kistefos sier i en melding at selskapet og de andre aksjonærene har solgt alle aksjene til det svenske selskapet Telia, og at Kistefos vil få et samlet vederlag på 400 millioner kroner, og 250 millioner kroner i regnskapsmessig gevinst.
Ifølge Kistefos har Phonero over 30.000 kunder i...Se mer

Mot gigantforlik i Telia-sak

Telia har, i likhet med delvis Telenor-eide Vimpelcom, vært under etterforskning i forbindelse med historiske transaksjoner i Usbekistan.
Nå kommer det meldinger om et mulig forlik i saken, som føres av amerikanske og nederlandske myndigheter.
Ifølge nyhetsbyrået Dow Jones er forliket som foreligger i størrelsesorden 1,4 milliarder dollar – tilsvarende drøyt 11,5 milliarder norske kroner.

Telia selger seg ut av Tadsjikistan

Den svenske telegiganten Telia melder at de har inngått en avtale om å selge sin eierandel på 60 prosent i teleselskapet TCell i Tadsjikistan.
Konsernsjef Johan Dennelind fortsetter dermed å gjennomføre planen om å trekke selskapet helt ut av regionen med de tidligere sovjetrepublikkene i Asia. Dennelind annonserte planen etter at han tok over selskapet da det stod midt oppe i korrupsjonsskandalen...Se mer

Mine aksjer

Logg inn for å følge dine aksjer

Rask og enkel tilgang til dine instrumenter, helt gratis!

UtvalgteSiste+/-%
AktuelleSiste+/-%
VinnereSiste+/-%
TaperSiste+/-%
Mest omsattOmsatt+/-%