I samarbeid med CMC Markets
Telia Company AB
--

Laster...

Tid
-
Åpning
-
Høy
-
Lav
-
Volum
-
Omsetning
-
Markedsverdi
-
Valuta
-
Se mer på E24 Børs

Nyheter om Telia Company AB

Telia kjøper finsk skyselskap for en milliard

Den svensk-finske telegiganten Telia kjøper det finske skyselskapet Nebula fra investeringsselskapet Ratos for 110 millioner euro (tilsvarende én milliard norske kroner).
På gjeld- og kontantfri basis er selskapsverdien 165 millioner euro, opplyser Telia. Ratos melder på sin side at de bokfører en gevinst på 500 millioner svenske kroner i forbindelse med salget.
Nebula selger sky- og servertjenester...Se mer

Telia knuser forventningene med knallsterkt resultat

Telias rapport for første kvartal viser en solid resultat på hele 6,98 milliarder svenske kroner. Analytikerne hadde på forhånd ventet et overskudd på 3,2 milliarder svenske kroner, ifølge Dow Jones.
Omsetningen endte på 19,25 milliarder svenske kroner, mot ventede 18,78 milliarder.

Tajikistan-salg i vasken for Telia

Telekonsernet Telia melder at avtalen om salget av en 60 prosent andel i holdinselskapet bak mobilselskapet Tcell i Tajikistan ikke lenger er gyldig.
Telia annonserte nedsalget til AKFED (Aga Khan Fund for Economic Development) i september 2016, men ifølge Telia er salgsavtalen utløpt fordi anti-monopoltjenesten i Tjikistan ikke har kommet med et svar på avtalen innen tidsfristen partene hadde sat...Se mer

Telia kopierer også: Lanserer datarulling for privatkundene

Det er gått knappe to uker siden mobilselskapet Ice lanserte «Data Rollover» i Norge, også kjent som datarulling. Tilbudet innebærer at du får overført data du ikke har brukt fra kvoten din over til neste måned.
Nå melder Telia (tidl. Netcom) at de også lanserer datarulling for sine kunder. Bedriftskunder og abonnenter av mobilt bredbånd er ikke inkludert.
Fra 1. mars vil privatkunder hos Telia få...Se mer

Telia kutter utbyttet

Styret i den svenske telegiganten Telia foreslår å redusere utbyttet til to svenske kroner per aksje for 2016 fra tre svenske kroner for 2015.
Det fremkommer i resultatrapporten for fjerde kvartal som ble fremlagt fredag morgen.
Det viser et brutto driftsresultat (EBITDA) som havnet på 6,38 milliarder svenske kroner i fjorårets tre siste måneder. Det var på linje med de 6,39 milliardene som analytik...Se mer

Dagens Industri melder om mulig gigantkjøp: – Telia vil kjøpe danske TDC

Den svenske telegiganten Telia ønsker å kjøpe sin danske motpart TDC, skriver den svenske næringslivsavisen Dagens Industri. Avisen viser til anononyme kilder med kjennskap til saken.
Samtidig skriver avisen at TDC ønsker å legge inn et bud på det svenske bredbåndsselskapet Com Hem nettopp for å unngå å bli kjøp opp av Telia. Danske Berlingske har tidligere omtalt TDCs arbeid for å kjøpe Com Hem.
Avisen skriver videre at et bu...Se mer

Telia Norge mister to direktører til Telenor og Bohus

Da Telenor torsdag annonserte nok en stor endring i konsernledelsen, ble det klart at de hadde klart å friste Svein Henning Kirkeng tilbake til selskapet etter at han hadde vært en periode i Telia Norge.
Men Kirkeng er ikke den eneste som nå forlater Telia Norge. Norges nest største mobilselskap mister nemlig to sentrale personer på samme tid.
Karl Fredrik Lund, som har vært sjef for privatmarkedet...Se mer

Telia endrer på ledelsen: Norgessjefen rykker opp

Svenske Telia melder at man med effekt fra 1. januar gjennomfører endringer i organiseringen i toppledelsen. Hovedendringen er at sjefene for de finske og norske virksomhetene blir en del av konsernledelsen under konsernsjef Johan Dennelind.
Det betyr at Telia Norge-sjef Abraham Foss rykker opp i konsernledelsen. Det gjør også Finland-sjef Stein-Erik Vellan. Telia-sjef Dennelind gjør også en del mi...Se mer

Barclays senker Telia-målet

Britiske Barclays Capital senker kursmålet for Telia fra 45 til 42 svenske kroner, skriver Reuters.
Telia-aksjen var på 34,21 svenske kroner da børsen stengte mandag.

Konkurrenten tror Telias norgeskjøp kan bli stanset

Telias kjøp av norske Phonero svekker konkurransesituasjonen i bedriftsmarkedet, mener konkurrenten Ice.
– Det norske privatmarkedet domineres nær hundre prosent av duopolet Telenor og Telia. Telia vil ha en mer eller mindre lignende situasjon i bedriftsmarkedet. Vi regner med at Konkurransetilsynet kommer til å se at det er anstrengende med tanke på konkurransen i telekom-markedet, sier Ice-sjef E...Se mer

Mine aksjer

Logg inn for å følge dine aksjer

Rask og enkel tilgang til dine instrumenter, helt gratis!

UtvalgteSiste+/-%
AktuelleSiste+/-%
VinnereSiste+/-%
TaperSiste+/-%
Mest omsattOmsatt+/-%