I samarbeid med CMC Markets
TGS-NOPEC Geophysical Company
--

Laster...

Tid
-
Åpning
-
Høy
-
Lav
-
Volum
-
Omsetning
-
Markedsverdi
-
Valuta
-
Se mer på E24 Børs

Nyheter om TGS-NOPEC Geophysical Company

UBS oppgraderer TGS

UBS oppgraderer anbefalingen på seismikkselskapet TGS til nøytral fra selg og høyner kursmålet til 170 fra 106 kroner, skriver Dow Jones Newswires.
På den positive siden fremhever banken blant annet kontantstrømmen til TGS, samt forretningsmodellen som er basert på en såkalt lett balanse, altså at TGS leier inn skip istedenfor å eie de selv.

Seismikk-hopp på børsen

Mens investorene venter på amerikanske jobbtall setter Oslo Børs kursen såvidt oppover fredag morgen. Hovedindeksen er opp 0,1 prosent til 633,6 poeng, mens børsene i Frankfurt, Paris og London åpner flatt til opp 0,5 prosent for sistnevnte. I oljemarkedet handles nordsjøoljen for 52,5 dollar fatet, lite endret siden torsdag ettermiddag, men opp over seks prosent den siste uken. Et positivt resu...Se mer

Inntektsfall for TGS - men bedre enn fryktet

Seismikkselskapet TGS-Nopec Geophysical Company melder fredag at selskapets inntekter i tredje kvartal vil havne rundt 113 millioner dollar.
Dette er svakere enn 169 millioner dollar i samme periode i fjor, men ifølge selskapet 17 prosent sterkere enn det analytikerkorpset hadde sett for seg.
Ifølge SME Direkt for TDN var det ventet 97,9 millioner dollar.
Selskapet skriver videre at multiklientinvest...Se mer

TGS og PGS kjøper Dolphins seismikkdata

Sesmikkselskapene TGS og Petroleum Geo-Services (PGS) kjøper opp databiblioteket til det konkursrammede seismikkselskapet Dolphin, opplyser TGS i en børsmelding.
– Dolphins bibliotek er en godt strategisk tilskudd for TGS og vil bidra ytterligere til vår sterke posisjon i områder som Barentshavet, Nordsjøen, Nordvest-Afrika og Australia, sier administrerende direktør Kristian Johansen i TGS.

TGS inngår avtale om brønndata i Uruguay

Seismikkselskapet TGS melder at selskapet har inngått en eksklusiv avtale om brønndata med myndighetene i Uruguay.
Kontrakten går ut på at TGS skal standardisere og kommersialisere et multiclient-brønndataprogram for letebrønner i landet. Gjennom dette kan flere aktører få tilgang til data fra letebrønner via TGS, som samler og håndterer dataene på et sted.
TGS viser til at en rekke internasjonale e...Se mer

TGS stiger på børsen

Seismikkselskapet TGS stiger på Børsen etter at selskapets kvartalstall viste langt mindre fall i både omsetning og EBITDA enn hva som var ventet.
Selskapet er i skrivende stund opp 2,83 prosent på Oslo Børs.

TGS med ny guiding

Seismikkselskapet TGS varsler at selskapet forventer nettoinntekter på 114 millioner dollar for andre kvartal. Multi-klient investeringer for andre kvartal er forventet å lande på omtrent 62 millioner dollar. Konsensusestimatet lå på 81 millioner dollar for kvartalet, så selskapet overrasker positivt.
«Oljeselskapene fortsetter å være under press når det gjelder å redusere budsjettene til leting o...Se mer

Skal hente mer seismikk: TGS slår seg sammen med PGS i Canada

Seismikkselskapet TGS slår seg nå sammen med et annet seismikkselskap, som lett kan navneforveksles med dem selv, PGS.
De to skal nå innhente 3D-seismikk i Canada, nærmere bestemt Newfoundland-Labrador.
Seismikken er såkalt multi-client, altså at selskapene henter den inn med mulighet til å selge til flere oljeselskaper. Arbeidet skal være delfinansiert av oljeindustrien, ifølge børsmeldingen.
Det er PGS som skal innhente s...Se mer

Mine aksjer

Logg inn for å følge dine aksjer

Rask og enkel tilgang til dine instrumenter, helt gratis!

UtvalgteSiste+/-%
AktuelleSiste+/-%
VinnereSiste+/-%
TaperSiste+/-%
Mest omsattOmsatt+/-%