I samarbeid med CMC Markets
Targovax
--
Tid
-
Åpning
-
Høy
-
Lav
-
Volum
-
Omsetning
-
Markedsverdi
-
Valuta
-
Se mer på E24 Børs

Nyheter om Targovax

Spørsmål

Øyvind Ådnøy: Hva skjer med Targovax, ingen nyheter men 20 % fall ?

Anders Park Framstad:
Hei! Targovax kom med en melding i går kveld der de skriver at TG01-studien er satt på vent. Vi kommer med sak om både dette og morgenens Nano-nyhet, så følg med på E24 gjennom dagen for mer info.

Targovax stiger 6,60 prosent etter oppløftende studie

Legemiddelselskapet Targovax stiger 6,60 prosent på Oslo Børs onsdag morgen.
Det skjer etter at selskapet har sluppet sikkerhetsdata fra en forstudie av bruk av legemiddelkandidaten Oncos-102 i kombinasjon med standard strålebehandling for pasienter med mesoteliom.
Sikkerhetsdataene var oppløftende, og man skal nå øke antallet pasienter med ytterligere 24. Seks personer var med i forstudien.
I tillegg til dette viser fore...Se mer

Oppløftende sikkerhetsdata fra Targovax

Legemiddelselskapet Targovax har sluppet sikkerhetsdata fra en forstudie av bruk av legemiddelkandidaten Oncos-102 i kombinasjon med standard strålebehandling for pasienter med mesoteliom.
Sikkerhetsdataene var oppløftende, og man skal nå øke antallet pasienter med ytterligere 24. Seks personer var med i forstudien.
I tillegg til dette viser foreløpige resultater at behandlingen utløste en iboende i...Se mer

Ingen problemer i Targovax sikkerhetsstudie

Legemiddelselskapet Targovax annonserer mandag sikkerhetresultatene fra den første pasientstudien av legemiddelkandidaten TG02.
Det har ikke blitt meldt om problemer for den første pasientgruppen, som kun består av tre pasienter. Basert på dette, samt andre tidlige kliniske indikasjoner, foreslås det at studien videreføres.
Selsapet skal etter planen gjøre en kombinasjonsstudie av TG02 med kreftmedi...Se mer

Første hinder passert for Targovax

I en tredje biotek-melding for dagen (se Nordic Nanovector og Bergenbio under), skriver Targovax at selskapets Oncos-102 som behandling av føflekk-kreft har oppnådd sine første studiemål relatert til sikkerhet.
Dette er den første kombinasjonsstudien av Oncos-102 i kombinasjon med andre produkter.
Fire pasienter med føflekk-kreft og tre pasienter med krefttypen mesothelioma har vist god toleranse fo...Se mer

Trøim Borr-er seg inn i Hovedindeksen

Oslo Børs melder at det kommer inn syv nye aksjer i Hovedindeksen (OSEBX) fra 1. desember. Ingen aksjer forsvinner ut. Blant de nye aksjene som kommer inn er Tor Olav Trøims riggselskap Borr Drilling. I tillegg kommer BW LPG, Questerre Energy, Targovax, Norwegian Finans Holding (Bank Norwegian), Evry og Funcom inn.

Targovax øker underskuddet

Targovax er i utviklingsfasen av sine legemiddelkandidater og har dermed ikke særlige inntekter, noe som bekreftes i resultatrapporten for tredje kvartal.
Dermed ble resultatet før skatt på minus 28,2 millioner kroner, mot minus 25,7 millioner kroner i tilsvarende fjorårsperiode.
Selskapet har imidlertid en kontantbeholdning å tære på. Denne var på 285,8 millioner kroner ved utløpet av kvartalet.
Selskapet utvikler behandlinge...Se mer

Targovax-aksjen stiger etter kreftstudie

Targovax har i dag presentert data fra en studie av kreftbehandlingen TG01.
Kursutviklingen torsdag kan tyde på at markedet tolker resultatet som positivt. Aksjen stiger 5,56 prosent til 19 kroner.
DNB Markets skrev i et notat før børsåpning at de ventet en positiv utviklingen, og anbefalte kjøp av aksjen. Samtidig justerte de opp kursmålet til 31 kroner aksjen.
DNB ser med andre ord en betydelig op...Se mer

DNB Markets tror på Targovax-løft etter kreftstudie

Targovax har i dag presentert data fra en studie av kreftbehandlingen TG01.
DNB Markets tror resultatet kan gi et kursløft på 5–10 prosent på Børsen, og anbefaler kjøp av aksjen, med et kursmål på 31 kroner.
– Pasientene har vært behandlet for kreft i bukspyttkjertelen og resultatene etter et år ser gode ut. Utvalget er riktignok begrenset med totalt 13 pasienter men etter vårt syn styrker resultate...Se mer

Targovax melder om god effekt tross lavere dosering

Legemiddelselskapet Targovax har torsdag lagt frem ettårsdata fra testingen av TG01, som er selskapets peptidbaserte immunterapi for kreft i bukspyttkjertelen.
Dataene omhandler overlevelsesrate, immunaktivering og sikkerhet. Målet er å finne den optimale TG01-doseringen og sikkerhetsprofilen gjennom testing på to pasientgrupper, som får behandlingen i kombinasjon med gemcitabin (cellegift).
- Selv om det er håndterbart,...Se mer

Mine aksjer

Logg inn for å følge dine aksjer

Rask og enkel tilgang til dine instrumenter, helt gratis!

UtvalgteSiste+/-%
AktuelleSiste+/-%
VinnereSiste+/-%
TaperSiste+/-%
Mest omsattOmsatt+/-%