I samarbeid med CMC Markets
Veidekke
--
Tid
-
Åpning
-
Høy
-
Lav
-
Volum
-
Omsetning
-
Markedsverdi
-
Valuta
-
Se mer på E24 Børs

Nyheter om Veidekke

Veidekke bygger svenske studentboliger

Veidekkes svenske byggvirksomhet skal bygge 107 studentboliger for 192 studenter i Hägersten i Stockholm for Robutz Krediten 2 AB, en jobb til 125 millioner svenske kroner, eksklusive merverdiavgift.
Det kommer frem i en melding.
Bygningen skal ha ni etasjer og et bruttoareal på 6.540 kvadratmeter. Det skal være ferdig sommeren 2019, og byggingen begynner denne måneden.
Robutz Krediten 2 AB er et hel...Se mer

Veidekke vinner kontrakt på to vindparker i Sverige

Entreprenørselskapet Veidekke melder at Eolus Vind AB har tildelt dem et oppdrag på to vindparker utenfor Sundsvall i Sverige. Totalentreprisen er verdt om lag 325 millioner svenske kroner.
Ifølge Veidekke inkluderer oppdraget bygging av veier, kranplaner, komplett strømnett og 61 betongfundamenter. Arbeidene starter nå og prosjektet skal være ferdig våren 2019.
– Veidekke er en bedrift med lang erf...Se mer

Veidekke solgte færre boliger i fjor

Med 210 solgte boliger i fjerde kvartal (ned fra 410 på samme tid året før) endte Veidekkes totale boligsalg i 2017 på 1.215 boliger (ned fra 1.795), hvorav 493 boliger ble solgt i Norge (ned fra 806).
Totalt solgte Veidekke boliger for 5,7 milliarder kroner i 2017.
Det viser en fersk oversikt fra entreprenørselskapet. Tallene er brutto og inkluderer felleseide prosjekter. For nettotall, som er just...Se mer

Ingen endringer i DNB Markets-porteføljen

– Etter at 2017 er tilbakelagt kan vi konkludere med at den ukentlige porteføljen med anbefalte aksjer oppnådde en klar meravkastning i forhold til markedet. Avkastningen for porteføljen endte basert på fredagens kurser på 27 prosent, hvilket var i overkant av 8 prosentpoeng bedre enn OSEBX-indeksen (Hovedindeksen, journ.anm.) oppnådde, skriver DNB Markets i en oppdatering tirsdag morgen.
Meglerhuset legger til at de i...Se mer

Veidekke med bolig-kontrakt i Kongsberg til 348 mill.

Tirsdag kveld melder Veidekke om en ny kontrakt, selskapet skal bygge Sølvparken, et boligprosjekt i sentrum av Kongsberg.
Prosjektet omfatter bygging av 68 leiligheter, samt 11.000 kvadratmeter med næringsbygg.
– Vi er glade for at Stor-Oslo Eiendom har valgt Veidekke til å bygge prosjektet. Det er et spennende prosjekt med høye krav til arkitektur og utearealer. Rivearbeidene på tomten starter opp...Se mer

Veidekke får utvidet kontrakt til 937 millioner

Veidekke har inngått en avtale med Vitartes om et videre samarbeid for kvartalet Patienten i Hagastaden i Stockholm, skriver selskapet i en børsmelding.
Arbeidet skal i hovedsak utføres av Veidekkes datterselskap Arcona. Kontrakten har en ordreverdi på 950 millioner svenske kroner, tilsvarende 938,66 millioner kroner.
- Vi har i flere år samarbeidet med Vitartes. Det er fint å at vi nå ser verdien...Se mer

Veidekke skal bygge flere Oslo-boliger

Partnerne i Lørenvangen Utvikling, et selskap som eies 50-50 av Obos og Veidekke Eiendom, har blitt enige om bygging av tredje trinn i det såkalte Gartnerkvartalet på Løren i Oslo.
Dette innebærer at Veidekke Entreprenør skal bygge ytterligere 46 boliger og tilhørende garasjekjeller. Oppdraget er verdt rundt 100 millioner kroner.
Veidekke melder for øvrig om at salget på prosjektet har vært meget go...Se mer

Veidekke-innsider kjøper aksjer

Primærinnsider Ingolv Høyland i Veidekke har kjøpt 1.000 Veidekke-aksjer til kurs 86 kroner.
Etter kjøpet eier hun 5.000 aksjer, fremgår det av børsmeldingen om aksjekjøpet.

Veidekke skal bygge kjempebutikk for H&M

Entreprenøren Veidekke skal bygge en ny flaggskipsbutikk for Hennes & Mauritz på Karl Johan i Oslo.
Butikken blir den første av sitt slag i Norge, og vil strekke seg over fem etasjer. Den svenske kjeden skal totalt leie over 10.000 kvadratmeter lokaler i den aktuelle eiendommen.
Oppdragsgiver er selskapet AVA Eiendomspartner. Verdien på Veidekke-kontrakten er omtrent 300 millioner kroner.

Mine aksjer

Logg inn for å følge dine aksjer

Rask og enkel tilgang til dine instrumenter, helt gratis!

UtvalgteSiste+/-%
AktuelleSiste+/-%
VinnereSiste+/-%
TaperSiste+/-%
Mest omsattOmsatt+/-%