I samarbeid med CMC Markets
Wilson
--

Laster...

Tid
-
Åpning
-
Høy
-
Lav
-
Volum
-
Omsetning
-
Markedsverdi
-
Valuta
-
Se mer på E24 Børs

Nyheter om Wilson

Wilson ansetter ny finansdirektør

38 år gamle Stig Tore Vangen er ansatt som ny finansdirektør i Wilson ASA, melder selskapet tirsdag.
Vangen er i dag leder for Investor Relations i Sparebanken Vest. Han vi tiltre stillingen i begynnelsen av august.

Wilson med svakere resultat

Tørrlastrederiet Wilson presenterer et svakere resultat  i årets tredje kvartal enn i fjor.
Resultat etter skatt er på minus 2,5 millioner euro, mot minus 656 millioner euro for ett år siden. Brutto driftsresultat (ebitda) er på 4,2 millioner euro, en halvering fra samme periode i fjor, hvor selskapet bokførte tre millioner euro i gevinst på en pensjonsomlegging.
Omsetningen er omtrent uendret på 59...Se mer

Wilson selger skip

Rederiet Wilson har solgt bulkskipet Wilson Rouen til et selskap på Marshall Islands for 450.000 dollar.
I en børsmelding blir salget forklart at Wilson ikke fant det regningssvarende å gjennomføre en nært forestående dokking på grunn av skipets alder. Wilson Rouen er bygget i 1976. 
Salget gir et lite regnskapsmessig tap og pengene de får fra salget går med til å nedbetale gjelden knyttet til skipe...Se mer

Wilson selger skip

Wilson har solgt bulkskipet MV Wilson Riga til et albansk selskap for 520.000 dollar, opplyser selskapet mandag.
Skipet er bygget i 1976 og er på rett i overkant av 6.000 dødvekttonn.
Selskapet opplyser at MV Wilson Riga var nært forestående dokking og at det ikke fant det «regningssvarende» å ta skipet gjennom slik nødvendig dokking på grunn av skipets alder.
Salget av MV Wilson Riga vil ikke ha n...Se mer

Underskudd for Wilson

Tørrlastrederiet Wilson kunne omtrent bare satt et minus-fortegn foran fjorårets resultat i regnskapsrapporten for andre kvartal. Rederiet som spesialiserer seg på frakt med mindre tørrlastskip i Europa gikk nemlig fra et overskudd før skatt på 2,4 millioner euro i andre kvartal i fjor til et underskudd på 2,5 millioner i samme periode i år.
Slik ser hovedtallene til regnspaet ut (andre kvartal 201...Se mer

Wilson selger skip

Wilson har solgt bulkskipet MV Wilson Fjord for 550.000 dollar.
Det aktuelle skipet er av eldre modell, og Wilson opplyser at de ikke hadde funnet det lønnsomt å ta det gjennom nødvendige oppgraderinger.
Basert på dagens vekslingskurs vil ikke salget ha noen regnskapsmessig effekt. Salgsprovenyet vil benyttes til å styrke selskapets likviditet.

Wilson kjøper skip

Wilson har inngått avtale om kjøp av to bulkskip på 2.500 dødvekttonn. Kjøpesummen er satt til 4,35 millioner euro.

Bedring på bunnlinjen for tørrlastselskap

Tørrlastbefrakteren Wilson er dagens taper på Oslo Børs etter å ha sluppet tall for det første kvartalet, men på kun én handel.
Dette til tross for at selskapet melder om relativt flat utvikling i både fraktinntektene og en lite bedring på driften.
Fraktinntektene beløp seg til 70,2 millioner euro, mot 70,8 millioner euro i tilsvarende periode i 2014. Driftsresultatet ble 3,2 millioner euro, opp fra...Se mer

Wilson: Betydelig økt handlefrihet

Bulkrederiet Wilson har akseptert et tilbud om refinansiering av selskapets skipspantgjeld. Selskapet opplyser at den nye finansieringsavtalen vil øke deres handlefrihet betraktelig.
Avtalen, som er inngått med DNB og SR Bank, innebærer en ramme på 155 millioner euro for refinansiering av dagens flåte, pluss en fasilitet på 20 millioner euro som kan trekkes på i forbindelse med nye prosjekter.
Fasiliteten har en løpetid på...Se mer

Wilson bestiller skip

Wilson har inngått en avtale med et kinesisk verft om bygging av tre bulkskip med en størrelse på 2.600 dødvekttonn. Avtalen inneholder også en opsjon på ytterligere to skip.
De tre faste skipene er stipulert levert i 2016, og vil ha en kostpris på rundt 3,25 millioner euro per stykk. Avtalen er betinget blant annet styregodkjennelse og tilfredstillende sikkerhetstillatelse fra verftet.

Mine aksjer

Logg inn for å følge dine aksjer

Rask og enkel tilgang til dine instrumenter, helt gratis!

UtvalgteSiste+/-%
AktuelleSiste+/-%
VinnereSiste+/-%
TaperSiste+/-%
Mest omsattOmsatt+/-%