I samarbeid med CMC Markets
WR Entertainment
--

Laster...

Tid
-
Åpning
-
Høy
-
Lav
-
Volum
-
Omsetning
-
Markedsverdi
-
Valuta
-
Se mer på E24 Børs

Nyheter om WR Entertainment

Ny bunn-notering for Morgan Kane-selskap

Aksjekursen til WR-Entertainment, som arbeider med å filmatisere bøkene om westernhelten Morgan Kane, har fått en ny knekk fredag.
En nedgang på 16,44 prosent sender aksjen til 0,61 kroner – det laveste siden den ble tatt opp på Merkur ved inngangen til 2016. Den har siden da falt fra 15 kroner, hvilket medfører en nedgang på nesten 96 prosent.
Det har den siste tiden vært betydelig turbulens i sels...Se mer

Spørsmål

Anonym: Hei. Er det noen positive nyheter ang WR-entertainment? Som foreksempel om filmen Morgan Kane?

Anders Park Framstad:
Hei! Det har nok dessverre vært få gode nyheter om Morgan Kane-filmen i det siste. Den ferskeste oppdateringen stammer fra februar, og omhandler at en Skip Woods er hyret inn for å skrive om manuset.

WR Entertainment stiger etter foryngelse av Morgan Kane

WR Entertainment-aksjen stiger etter nyheter at selskapet har hyret en ny manusforfatter til Morgan Kane-filmen det planlegger.
Aksjen er opp 6,87 prosent til 1,40 kroner, etter å ha vært oppe 22,14 prosent tidligere på dagen. Volumene er relativt små.
Selskapet meldte torsdag at det har hyret manusforfatteren Skip Woods til å skrive om manuset til Morgan Kane-filmen, da produsentene planlegger å gj...Se mer

Norske «Morgan Kane» trekker seg fra filmselskap

Skuespiller og medeier Ryan Wiik trekker seg fra WR Entertainment med umiddelbar virkning, opplyser selskapet i en børsmelding. Avgangen begrunnes med «kreative uenigheter».
Selskapet sitter på mesteparten av rettighetene til Morgan Kane-serien, beskrevet som den største suksessen i norsk underholdningsliteratur. Wiik skulle spille hovedpersonen selv i serien.

For en drøy uke siden skrev Nettav...Se mer

Gjør opp lån med Morgan Kane-aksjer

Ryan Wiik, nestleder i styret i WR Entertainment, selskapet som sitter på rettighetene til bøkene om revolvermannen Morgan Kane, har tilbakebetalt et lån med aksjer i det Merkur Market-noterte selskapet.
I henhold til en låneavtale har Wiik overført 2,14 millioner WR Entertainment-aksjer til denne tredjeparten for å gjøre opp et lån på drøyt 128.000 dollar, ifølge en børsmelding tirsdag.
Etter denne aksjeoverføringen...Se mer

Mulig aksjonæropprør i WR Entertainment

Styret i WR Entertainment, selskapet som skal lage film basert på Morgan Kane-bøkene, har mottatt et krav om ekstraordinær generalforsamling.
En gruppe aksjonærer som kontrollerer 26,64 prosent av aksjene i selskapet ønsker en mulig utskiftning av den nåværende styrelederen og nyvalg av styret.
Morgan Kane ble inkludert i Merkur Markets i januar i år, og har så langt vist seg å være en katastrofal i...Se mer

Mine aksjer

Logg inn for å følge dine aksjer

Rask og enkel tilgang til dine instrumenter, helt gratis!

UtvalgteSiste+/-%
AktuelleSiste+/-%
VinnereSiste+/-%
TaperSiste+/-%
Mest omsattOmsatt+/-%