I samarbeid med CMC Markets
WR Entertainment
--
Tid
-
Åpning
-
Høy
-
Lav
-
Volum
-
Omsetning
-
Markedsverdi
-
Valuta
-
Se mer på E24 Børs

Nyheter om WR Entertainment

WR Entertainment har svart på Wiik-anken

Krangelen fortsetter mellom selskapet som planlegger en film om cowboyhelten Morgan Kane, WR Entertainment, og selskapets gründer Gunnar Ryan Wiik.
Wiik anket nylig en avgjørelse fra Oslo byfogdembete om å fryse hans rundt 18,77 millioner aksjer i selskapet i påvente av rettsavgjørelser i California.
Nå har WR Entertainment sett på anken og svart på den. Selskapet har konkludert med at det ikke er n...Se mer

Morgan Kane-gründer anker

Rettsprosessen mellom selskapet WR Entertainment ASA og gründeren Gunnar Ryan Wiik fortsetter.
Nå anker Wiik en avgjørelse fra Oslo byfogdembete i september om å fryse hans rundt 18,77 millioner aksjer i selskapet i påvente av en avgjørelse i en rettssak selskapet har anlagt mot Wiik i California.
Det skriver WR Entertainment i en melding.
Selskapet ble opprinnelig etablert for å lage filmer basert p...Se mer

Større utslag på Oslo Børs

Hovedindeksen på Oslo Børs åpnet ganske flatt, og idet uret tikker mot lunsj er det fortsatt ikke det helt store overordnede utslaget.
Når det kommer til enkeltaksjer, er det imidlertid mer fart både på vinner- og taperlisten.
Norske Skog skjøt i været etter melding om at den store gruppen med sikrede kreditorer aksepterer rekapitaliseringsplanen. Aksjen er etter dette opp rundt 30 prosent til 53 ør...Se mer

WR Entertainment galopperer på børs

Det kriserammede filmselskapet har fått en best tenkelig start på mandagen, og er opp 55,17 prosent til 0,45 øre aksjen.
Ifølge handelsoversikten ser det ut til at ett kjøp på 900 kroner fra en person i Skandiabanken fikk aksjen til å hoppe 30 prosent, med andre ord store muligheter til å påvirke denne aksjen for en billig penge.
Selskapet saksøkte nylig grunnleggeren Gunnar Ryan Wiik, som forlot al...Se mer
VR
Skjermdump: Infront

Rød dag på Oslo Børs – Hovedindeksen ned 0,26 prosent

Oslo Børs falt fra start onsdag. Ved stengetid er Hovedindeksen ned 0,26 prosent til 735,45 poeng.
Det har vært en dramatisk ferd for Norske Skog, som åpnet opp 25,58 prosent. Utviklingen kom etter at regjeringen har åpnet for å bidra med krisehjelp dersom selskapet ikke kommer i mål med forhandlingene.
Så kom meldingen om at aksjen settes til observasjon på Oslo Børs, og ved børsslutt er aksjen pad...Se mer

Morgan Kane-selskap mener anklager er absurde

Selskapet WR Entertainment, som jobber med å filmatisere Kjell Hallbings bøker om cowboyhelten Morgan Kane, avviser anklagene i et søksmål fra selskapets grunnlegger og største aksjonær Gunnar Ryan Wiik, som har krevd 90 millioner kroner av selskapet.
– Kravet om 90 millioner kroner i kompensasjon for en uerfaren direktør, spesielt en som levde på firmaets regning i ni år, er helt klart absurd, skr...Se mer

Nytt Morgan Kane-søksmål

WR Entertainment melder onsdag morgen at Gunnar Ryan Wiik og moren Sissel Wiik har gått til motsøksmål mot WE Entertainment-selskapet WR Films Entertainment Group.
Wiik krever skuespillergodtgjørelser og produksjonsgodtgjørelse og i tillegg minst 90 millioner kroner i ubetalt lønn i ni år.
WR mener Wiiks krav er grunnløst.

Retten fryser WR Entertainment-aksjer

WR Entertainment saksøkte nylig grunnleggeren Gunnar Ryan Wiik, som forlot alle sine verv før jul etter en maktkamp, med anklager om å ha overført aksjer som tilhørte selskapet til seg selv.
Nå har Oslo tingrett gitt selskapet en midlertidig forføyning som innebærer at Wiik ikke kan overføre eller selge nær disse 18,8 millioner aksjene i WR Entertainment, ifølge en børsmelding.
Wiik kan heller ikke utøve aks...Se mer

Generalforsamlingen i gang i WR-Entertainment

Generalforsamlingen i WR-Entertainment starter nå og selskapet vil ikke slippe inn pressen begrunnet i at det er fullt i lokalet.
Det var en ordknapp gründer som kom til generalforsamlingen med følge.
- Jeg er spent, sa Gunnar Ryan Wiik, gründeren som nå er saksøkt at selskapet han var med på å starte, på vei inn til generalforsamlingen.
- Hva vil du si?
- Jeg har kommet for å lytte og treffe mang...Se mer
Ryan Wiik i WR-Entertainment
Marius Lorentzen, E24

Mine aksjer

Logg inn for å følge dine aksjer

Rask og enkel tilgang til dine instrumenter, helt gratis!

UtvalgteSiste+/-%
AktuelleSiste+/-%
VinnereSiste+/-%
TaperSiste+/-%
Mest omsattOmsatt+/-%