I samarbeid med CMC Markets
WR Entertainment
--

Laster...

Tid
-
Åpning
-
Høy
-
Lav
-
Volum
-
Omsetning
-
Markedsverdi
-
Valuta
-
Se mer på E24 Børs

Nyheter om WR Entertainment

Generalforsamlingen i gang i WR-Entertainment

Generalforsamlingen i WR-Entertainment starter nå og selskapet vil ikke slippe inn pressen begrunnet i at det er fullt i lokalet.
Det var en ordknapp gründer som kom til generalforsamlingen med følge.
- Jeg er spent, sa Gunnar Ryan Wiik, gründeren som nå er saksøkt at selskapet han var med på å starte, på vei inn til generalforsamlingen.
- Hva vil du si?
- Jeg har kommet for å lytte og treffe mang...Se mer
Ryan Wiik i WR-Entertainment
Marius Lorentzen, E24

Spørsmål

Anonym: Hei. Er det håp for WR-Entertainment?

Anders Park Framstad:
Hei! Det er alltids håp, men mye avhenger nok av at de klarer å stable på beina enn bra film. Enn så lenge har ikke det vært tilfellet, og mange har nok mistet tålmodigheten underveis.

Gransker overføring av aksjer til tidligere WR-topp

WR Entertainment har i fredag sluppet en oppdatering til sine aksjonærer relatert til bråket med Gunnar Ryan Wiik.
Her fremgår det at selskapet har blitt stilt spørsmål rundt en overføring av egne aksjer til Wiik i 2013, og at selskapet har hyret inn juridisk ekspertise i både Norge og USA for å undersøke dette.
Disse undersøkelsene er fortsatt pågående.
Videre forsvarer selskapet konsernsjef Tasmin...Se mer

Ny bunn-notering for Morgan Kane-selskap

Aksjekursen til WR-Entertainment, som arbeider med å filmatisere bøkene om westernhelten Morgan Kane, har fått en ny knekk fredag.
En nedgang på 16,44 prosent sender aksjen til 0,61 kroner – det laveste siden den ble tatt opp på Merkur ved inngangen til 2016. Den har siden da falt fra 15 kroner, hvilket medfører en nedgang på nesten 96 prosent.
Det har den siste tiden vært betydelig turbulens i sels...Se mer

Spørsmål

Anonym: Hei. Er det noen positive nyheter ang WR-entertainment? Som foreksempel om filmen Morgan Kane?

Anders Park Framstad:
Hei! Det har nok dessverre vært få gode nyheter om Morgan Kane-filmen i det siste. Den ferskeste oppdateringen stammer fra februar, og omhandler at en Skip Woods er hyret inn for å skrive om manuset.

WR Entertainment stiger etter foryngelse av Morgan Kane

WR Entertainment-aksjen stiger etter nyheter at selskapet har hyret en ny manusforfatter til Morgan Kane-filmen det planlegger.
Aksjen er opp 6,87 prosent til 1,40 kroner, etter å ha vært oppe 22,14 prosent tidligere på dagen. Volumene er relativt små.
Selskapet meldte torsdag at det har hyret manusforfatteren Skip Woods til å skrive om manuset til Morgan Kane-filmen, da produsentene planlegger å gj...Se mer

Norske «Morgan Kane» trekker seg fra filmselskap

Skuespiller og medeier Ryan Wiik trekker seg fra WR Entertainment med umiddelbar virkning, opplyser selskapet i en børsmelding. Avgangen begrunnes med «kreative uenigheter».
Selskapet sitter på mesteparten av rettighetene til Morgan Kane-serien, beskrevet som den største suksessen i norsk underholdningsliteratur. Wiik skulle spille hovedpersonen selv i serien.

For en drøy uke siden skrev Nettav...Se mer

Gjør opp lån med Morgan Kane-aksjer

Ryan Wiik, nestleder i styret i WR Entertainment, selskapet som sitter på rettighetene til bøkene om revolvermannen Morgan Kane, har tilbakebetalt et lån med aksjer i det Merkur Market-noterte selskapet.
I henhold til en låneavtale har Wiik overført 2,14 millioner WR Entertainment-aksjer til denne tredjeparten for å gjøre opp et lån på drøyt 128.000 dollar, ifølge en børsmelding tirsdag.
Etter denne aksjeoverføringen...Se mer

Mine aksjer

Logg inn for å følge dine aksjer

Rask og enkel tilgang til dine instrumenter, helt gratis!

UtvalgteSiste+/-%
AktuelleSiste+/-%
VinnereSiste+/-%
TaperSiste+/-%
Mest omsattOmsatt+/-%