I samarbeid med CMC Markets
Wilh. Wilhelmsen
--

Laster...

Tid
-
Åpning
-
Høy
-
Lav
-
Volum
-
Omsetning
-
Markedsverdi
-
Valuta
-
Se mer på E24 Børs

Nyheter om Wilh. Wilhelmsen

Spørsmål

Anonym: Hei. Noen nyheter om tallene fra Wilhelmsen selskapene idag?

Anders Park Framstad:
Hei! Vi fikk dessverre ikke gjort så mye ut av Wilhelmsen-tallene i går, fordi det var så hektisk. Beklager dette, men noen ganger er vi nødt til å prioritere. Til info kom driftsresultatet (ebitda) i WWASA inn litt svakere enn ventet, men kursreaksjonen var litt positiv.

Wilhelmsen og Wallenius ett skritt nærmere storfusjon

De to rederiene Wilhelmsen og Wallenius annonserte den 5. september planene om å fusjonere de felleseide skipene og investeringene i et nytt og felleseid selskap. Mens man i september undertegnet intensjonsavtalen, har man nå faktisk undertegnet selve avtalen.
– I tillegg til å etablere én...Se mer

Herlofsen blir finansdirektør for Wallenius Wilhelmsen

Rebekka Glasser Herlofsen blir finansdirektør i Wallenius Wilhelmsen Logistics ASA, etter den planlagte sammenslåingen av Wilhelmsen og Wallenius.
Det skriver Wilh. Wilhelmsen i en melding.
Herlofsen er siviløkonom og kommer fra stillingen som finansdirektør i rederiet Torvald Klaveness. Hun er styremedlem i Statoil og DNV GL, og har tidligere jobbet for Enskilda Securities og BW Group.

Rederi til topps etter fusjonsmelding

Oslo Børs stiger fra start mandag. Hovedindeksen er opp 0,48 prosent til 626,14 poeng etter tre minutters handel.
Blant morgenens vinnere er Wilh. Wilhelmsen, som på kvisten har meldt om en større fusjon av eiendeler med Wallenius Lines. Aksjen er opp 3,47 prosent til 20,9 kroner.
Oppturen på Hovedindeksen finner sted etter et nytt, lite løft i oljeprisen. Spotprisen på et fat brentolje er i skriven...Se mer

Wilhelmsen og Wallenius fusjonerer: Lager shippinggigant

Wilh. Wilhelmsen Holding ASA og Wilh. Wilhelmsen ASA har inngått en intensjonsavtale med Rederi AB Soya og Wallenius Lines AB om å etablere et nytt felleseid selskap for de to partenes felleseide investeringer.
Fusjonen vil skape en shippinggigang innen ro-ro (fraktskip for rullende kjøretøy). De to partene vil eie halvparten hver, og det nye selskapet skal etter planen overta børsnoteringen til W...Se mer

DNB Markets vraker Wilh. Wilhelmsen

DNB Markets venter en fortsatt lav vekst i etterspørselen etter bilfrakt som innebære fortsatt lave rater for rederiet Wilh. Wilhelmsen ASA inn i 2017. Nå tar de shipping-aksjen ut av den ukentlige porteføljen med anbefalte aksjer.
– Med en estimert vekst i den samlede flåten innen sektoren på fire prosent ventes det videre at neste år også vil være bunnen av syklen for dette markedet. Basert på d...Se mer

Kraftig økning fra Wilh. Wilhelmsen

Rederiet Wilh. Wilhelmsen Group økte omsetningen til 905 millioner dollar i årets andre kvartal. Dette var en forbedring på 309 millioner dollar fra samme kvartal året før. Selskapets bruttodriftsresultat tredoblet seg til 455 millioner fra 113 millioner dollar i årets andre kvartal. Dette til tross for at selskapets shippingdel presterte dårligere enn året før.
– Transport av biler og tungt utsty...Se mer

Mindre å gjøre for Wilhelmsens båter

Wilh. Wilhelmsen ASA la torsdag kveld frem sitt resultat for årets tre første måneder, og meldte om et bratt fall i volumene i sjøtransporten.
Selskapet bokførte imidlertid en salgsgevinst på 80 millioner dollar i logistikksegmentet, hvilket gir positiv utvikling for kvartalet.
Driftsinntektene i første kvartal ble 608 millioner dollar, omtrent på linje med fjoråret. Bunnlinjen viser en økning til...Se mer

Wilh. Wilhelsen går videre med fisjonsplaner

Wilh. Wilhelmsen-rederiet bekreftet i går kveld at Den Norske Amerikalinje, der eierskapet på 12,04 prosent av Hyundai Glovis ligger, skal skilles ut i et separat selskap.
Selskapet har navnet Treasure ASA, og skal listes på Oslo Børs når fisjonen er i boks.
Styret i Wilh. Wilhelmsen og Treasure har signert en felles fisjonsplan som skal legges frem for de respektive selskapenes generalforsamlinger.
Wilhelmsen-styret mener at den...Se mer

Rederi til topps - selskaper faller etter tallslipp

Blant selskapene skiller seg ut i åpningen, er blant andre Wilh. Wilhelmsen ASA, som i går varslet både restrukturering av selskapet og slapp kvartalstall.
Selskapet noterte en liten nedgang på topplinjen og driften justert for engangsposter. Brutto driftsresultat for perioden ble 108 millioner, ned fra 118 millioner i fjerde kvartal 2014.
Wilhelmsen-aksjen er opp rundt 24 prosent til 37,5 kroner.
Av øvrige selskaper som har sl...Se mer

Mine aksjer

Logg inn for å følge dine aksjer

Rask og enkel tilgang til dine instrumenter, helt gratis!

UtvalgteSiste+/-%
AktuelleSiste+/-%
VinnereSiste+/-%
TaperSiste+/-%
Mest omsattOmsatt+/-%