I samarbeid med CMC Markets
Wilh. Wilhelmsen Holding ser. A
--

Laster...

Tid
-
Åpning
-
Høy
-
Lav
-
Volum
-
Omsetning
-
Markedsverdi
-
Valuta
-
Se mer på E24 Børs

Nyheter om Wilh. Wilhelmsen Holding ser. A

Enda et selskap tar i bruk Kongsberg Digital-plattform

Base- og logistikkselskapet NorSea Group, der Wilh. Wilhelmsen er største aksjonær, melder at de etablerer et samarbeid med Kongsberg Digital, et selskap i Kongsberg Gruppen.
Avtalen innebærer at NorSea skal bruke den nye digitale plattformen til Kongsberg kalt Kognifai i utviklingen av sitt nye logistikksystem NSG E2E.
Nyheten kommer samme uke som det ble annonsert at Fred Olsen Renewables også ska...Se mer

Wilh. Wilhelmsen sikrer kontrollen i NorSea Group

Rederikonsernet Wilh. Wilhelmsen har inngått en avtale med Eidesvik Eiendomsinvest og Simon Møkster Eiendom om å kjøpe 32 prosent av aksjene i NorSea Group.
Dermed øker Wilh. Wilhelmsen sin eierandel fra 40 til 72 prosent.
NorSea Group eier en rekke supplybaser langs kysten i Norge og Nord-Europa og tilbyr logistikktjenester til blant annet olje- og offshorenæringen.
Partene venter at transaksjonen...Se mer

Wilhelmsen-gruppen varsler milliardoppkjøp

Wilhelmsen-gruppen har inngått avtale om å kjøpe virksomheten for tekniske løsninger fra Drew Marine for 400 millioner dollar, ifølge en melding.
Med dagens valutakurs tilsvarer det rundt 3,4 milliarder norske kroner.
Den kjøpte virksomheten vil inngå i Wilhelmsen Ships Service når transaksjonen er fullført.
Kjøpet er videre ventet å øke de totale inntektene med 150 millioner dollar for Wilhelmsen...Se mer

Wilhelmsen og Wallenius ett skritt nærmere storfusjon

De to rederiene Wilhelmsen og Wallenius annonserte den 5. september planene om å fusjonere de felleseide skipene og investeringene i et nytt og felleseid selskap. Mens man i september undertegnet intensjonsavtalen, har man nå faktisk undertegnet selve avtalen.
– I tillegg til å etablere én...Se mer

Wilh. Wilhelmsen selger unna undervirksomhet

Wilhelmsen Maritime Services har signert en avtale om salg av Callenberg Technology Group til Trident Maritime Systems, melder selskapet i en børsmelding torsdag morgen.
– Vi har i Trident og J. F. Lehman funnet ny sterk eier av Callenberg . Å ha en ny eier som driver innenfor samme teknologiområder skaper et perfekt miljø for ansatte, kunder og fremtidig vekst av Callenberg med Trident, sier Dag S...Se mer

GC Rieber-sjef inn i Wilhelmsen-styret

Irene Waage Basili er valgt inn i styret i Wilh. Wilhelmsen Holding. Det skjedde på generalforsamlingen som ble avholdt 3. mai, ifølge en børsmelding.
Waage Basili er konsernsjef i rederiet GC Rieber Shipping, og har tidligere erfaring fra seismikkselskapene PGS og Arrow Seismic. Hun har også jobbet 10 år i Wilhelmsen-konsernet tidligere, ifølge børsmeldingen. Waage Basili sitter forøvrig i styrene...Se mer

Pareto kjøper i Wilh. Wilhelmsen

Pareto Asset Management har kjøpt 19.885 A-aksjer i Wilh. Wilhelmsen Holding til en snittkurs på 155,43 kroner per aksje og kjøpt 24.413 B-aksjer til en snittkurs på 152 kroner per aksje.
Etter kjøpet eier Pareto 2.359.082 aksjer i Wilh. Wilhelmsen, tilsvarende 5,07 prosent av aksjene i selskapet.

Pareto flagger i Wilhelmsen

Fond forvaltet av Pareto Asset Management har solgt 50.685 aksjer i Wilh. Wilhelmsen Holding A til 165,569 kroner per stykk og 17.000 aksjer i Wilh. Wilhelmsen Holding B til 163,0 kroner per stykk.
Dette sender fondenes eierandel rett under flaggegrensen på fem prosent.

DNB tar inn Wilhelmsen og Hydro

DNB Markets tar denne uken rederiet Wilh. Wilhelmsen og Norsk Hydro inn i sin portefølje med anbefalte aksjer, ingen aksjer tas ut av porteføljen.
Meglerhuset argumenterer at om man verdsetter Wilh. Wilhelmsen eierandel i det koreanske transportselskapet Glovis, som er børsnotert i Seoul, så gir det at den resterende vikrsomheten verdsettes til lave 2,6 ganger forventet inntjening mot aksjekurs (P...Se mer

Wilh. Wilhelmsen inngår beredskapsavtale med Forsvaret

Rederikonsernet Wilh. Wilhelmsen melder fredag at de har inngått en syv år lang strategisk samarbeidsavtale med Forsvaret.
NorSea Group, der Wilh. Wilhelmsen eier 40 prosent, skal bistå med sine ni supply-baser langt kysten.
Avtalen innebærer at rederiet skal bistå med logistikk, transport, leveranser og støtte til Forsvaret og allierte styrker i fredstid, under kriser og i krig.
- Samarbeidet bygger på en lan...Se mer

Mine aksjer

Logg inn for å følge dine aksjer

Rask og enkel tilgang til dine instrumenter, helt gratis!

UtvalgteSiste+/-%
AktuelleSiste+/-%
VinnereSiste+/-%
TaperSiste+/-%
Mest omsattOmsatt+/-%