I samarbeid med CMC Markets

Link Mobility fikk tappe litt mer fra obligasjonskranen

IT-selskapet Link Mobility i forbindelse med fremleggelsen av kvartalsrapporten forrige fredag at selskapet ville hente inn 30 millioner euro til på den eksisterende obligasjonen på 50 millioner euro.
Tirsdag melder selskapet at utvidelsen av obligasjonen er gjennomført. Lånet har forfall i februar 2022 og oppgjøret for den nye utvidelsen er ventet å skje 21. november.
Utvidelsen ble gjennomført til en kurs på 101,5 av pålydende pluss påløpte renter. Selv om obligasjonslånet nå kommer opp i 80 millioner euro har Link mer å gå på, rammen er nemlig på 175 millioner euro.
– Responsen i markedet fra eksisterende og nye obligasjonsinvestorer var veldig høy. De nye midlene vil bli brukt helt og holdent for å kjøpe flere meldings- og løsningsselskaper innen mobil i Europa, sier konsernsjef Arild Hustad i en børsmelding.
Han legger til at selskapet nå er fullfinansiert ut 2018.
Relaterte saker

Siste nytt

Aker BP-aksjen klatrer etter Pareto-oppdatering

Kjell Inge Røkkes Aker BP stiger 2,45 prosent til 258,80 kroner fra start på Oslo Børs tirsdag. Det er etter at oljeprisen har steget til høyeste nivåer siden 2014.
Oljeprisen er opp 0,07 prosent for dagen til 75,06 dollar fatet. Siden gårsdagen er nordsjøoljen opp over én dollar.
Aksjeekspert Karl Oscar Strøm i Pareto skrev på Twitter mandag at meglerhuset fortsatt ser oppside i Aker BP-aksjen.
Så langt i år er aksjen opp 28...Se mer

Rystad ser oppsving i oljeservice

De tre store oljeservice-kjempene, Schlumberger, Halliburton, og Baker Hughes GE (BHGE) har sparket i gang resultatsesongen med kollektiv omsetningsvekst på 15 prosent i første kvartal, sammenlignet med samme periode i fjor, skriver Rystad Energy.
Salg av tjenester til oljefelt økte med 21 prosent i snitt for de tre selskapene, mens det på utstyrssiden kun blir vist til en snittvekst på 1 prosent.
– Kvartalstallene fra Schlumbe...Se mer

Telenor-aksjen faller etter resultatene

Telenor-aksjen steg umiddelbart rundt 1,6 prosent fra børsåpning, men famler deretter og er vekselvis i pluss og minus etter rundt ti minutters handel.
Rundt klokken 09.15 er aksjen ned 2,10 prosent.
Aksjen er den mest omsatte fra start etter rapporten.
Telenor hadde en nedgang i omsetningen fra 27,60 til 27,11 milliarder kroner i første kvartal, men leverer bedre resultater, viser selskapets kvar...Se mer

Børsen stiger fra start etter oljepris over 75 dollar

Oslo Børs åpner opp 0,66 prosent tirsdag. Det er etter at oljeprisen har steget til 75,08 dollar fatet, opp over én dollar fra samme tid i går.
Av de mest omsatte aksjene har vi Norsk Hydro, som faller 0,24 prosent. Ellers er Telenor opp 0,73 prosent, Statoil stiger 0,40 prosent, DNB er opp 0,30 prosent og Aker BP stiger 1,90 prosent.
Oppgangen fra start kommer etter at telekjempen Telenor leverte...Se mer

Brukte 57 milliarder på eiendom og datamaskiner

Mandag slapp Alphabet, Googles moderselskap, tallene for første kvartal. Der går det frem at nettgiganten brukte svimlende summer på bygninger og datamaskiner.
Totalt brukte selskapet 7,3 milliarder dollar, 57,4 milliarder kroner, på såkalte kapitalutgifter (Capex) i kvartalet, skriver Business Insider.
Det er en kraftig økning fra samme kvartal i fjor, da Alphabet brukte «bare» 2,5 milliarder dol...Se mer

Banco Santander økte resultatet med 10 prosent

Den spanske bankgiganten Banco Santander har åpenbart hatt en god inngang på 2018. Den Madrid-baserte banken er den største i eurosonen målt etter markedsverdi, har holdt utgiftene under kontroll samtidig som de har bedret kvaliteten på låneporteføljen sin, skriver Financial Times.
Resultat etter skatt økte med 22 prosent fra året før, dersom valutabevegelser ekskluderes.
Valutabevegelser medregnet økt...Se mer

Bedre fra Strongpoint

Strongpoint økte sine inntekter til 250,1 millioner kroner i første kvartal, opp 400.000 kroner fra samme periode i fjor.
Driftsresultat før avskrivninger og rentekostnader (EBITDA) økte til 11,5 millioner kroner, opp fra 10,7 millioner i første kvartal 2017.
Etter avskrivninger av materielle og immaterielle anleggsmidler, fikk selskapet et driftsresultat (EBIT) på 1,94 millioner kroner, et fall fra...Se mer

Netfonds tror Oslo Børs stiger 0,3 prosent fra start

Roger Berntsen i Netfonds skriver i sin daglige oppdatering at han tror Oslo Børs kommer til å åpne opp rundt 0,3 prosent, etter som kvartalstallene verden over fortsetter å tikke inn på den positive siden.
Telenor har levert resultat tidligere på morgenen, der de leverte bedre enn ventet. Oljeprisen har også steget markant siden Børsen stengte mandag kveld, og er nå over 75 dollar.

Saudi-Arabia utsetter børsnotering av børs

Børsnoteringen av den saudiarabiske børsen Tadawul er utsatt til tidligst neste år, melder Bloomberg.
Planen var opprinnelig å gjennomføre nedsalg i år, men dette utsettes nå fordi saudierne håper å bli klassifisert som et fremvoksende marked av MSCI, hvilket kan gi høyere verdier.
Den potensielle noteringen av Tadawul kan sees i lys av privatiseringsbølgen i Saudi-Arabia, som også inkluderer salg a...Se mer

Ny årsbeste for oljeprisen – stiger til over 75 dollar

Oljeprisen begynte å klatre mandag kveld, og tirsdag morgen fortsetter den å tikke oppover. Et fat nordsjøolje koster nå 75,14 dollar fatet, noe som er ny årsbeste for oljeprisen og det høyeste nivået siden høsten 2014.
Ifølge Reuters kommer oppgangen fordi investorene ser økt sannsynlighet for at USA og Donald Trump vil innføre nye sanksjoner mot Iran.
Samtidig fortsetter oljeprisen og holdes oppe...Se mer

Mine aksjer

Logg inn for å følge dine aksjer

Rask og enkel tilgang til dine instrumenter, helt gratis!

UtvalgteSiste+/-%
AktuelleSiste+/-%
VinnereSiste+/-%
TaperSiste+/-%
Mest omsattOmsatt+/-%