I samarbeid med CMC Markets

Mindre rødt for Siem Offshore

Kristian Siems offshorerederi, Siem Offshore, presenterer torsdag resultatene for andre kvartal.
Regnskapet viser at inntektene utviklet seg i negativ retning, fra 124,4 millioner dollar i andre kvartal 2015 til 99,6 millioner dollar i andre kvartal 2016.
Det operasjonelle driftsresultatet kom på plussiden med 1,3 millioner dollar, som er en kraftig forbedring fra fjorårets negative driftsresultat på 30,5 millioner dollar.
Resultat før skatt kom inn på minus 7,7 millioner dollar, også det en kraftig forbedring fra fjorårets andre kvartal som ga et resultat før skatt på minus 45 millioner dollar.
For å lese mer om resultatet, og hvilke kontraktsinngåelser rederiet har gjort, kan du klikke deg inn på børsmeldingen som følger resultatet her.
For en snau uke siden meldte Siem Offshore om at alle rederiets finansierende banker sa ja til den finansielle planen som ble foreslått for å sikre virksomheten fremover.
Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 - 06:00

Siste nytt

Whirlpools guiding skuffer investorene

Hvitevareprodusenten Whirlpool dumper ned over 6,4 prosent i etterhandelen på Wall Street etter at de mandag kveld la frem resultater for tredje kvartal.
Det var dog ikke selve resultatene fra tredje kvartal som var det mest interessante, det var guidingen for resten av året. Whirlpool venter at resultat per aksje vil ende på mellom 11,10 og 11,40 dollar, ned fra tidligere guiding på mellom 12,40 o...Se mer

Alle pilene endte med å peke nedover på Wall Street

Det startet med oppgang for de tre toneangivende indeksene på Wall Street mandag, men endte med fall.
Dermed ble det ikke satt noen nye rekorder mandag, til tross for at det kunne se sånn ut rett etter åpning.
Seagate Technology var den mest omsatte aksjen på Nasdaq og endte opp 12,62 prosent etter å ha lagt frem sterke kvartalstall.
Nest mest omsatt var leketøysprodusenten Mattel, som etter alt å d...Se mer

General Electric får juling på Wall Street

General Electric rapporterte i slutten av forrige uke om utsikter for industrigiganten som var alt annet enn positive.
Gjennom helgen har derfor flere analytikere svingt med kursmåls-kniven, og det sender GE-aksjen rett ned på New York Stock Exchange. Litt under to timer før børsene stenger på Wall Street er aksjen ned 6,13 prosent.
Nye kursmål det neste året, JP Morgan Chase & Co kutter kursmålet f...Se mer

Slik stengte de europeiske børsene

Med unntak av de to nordiske landene Norge og Sverige pekte de fleste pilene oppover i europa mandag.
Det er ventet å bli en noe retningsløs uke frem til Den europeiske sentralbanken (ESB) torsdag kommer med rentebeslutning.
Best blant de største europeiske børsene var Paris, og CAC40-indeksen, som fikk god drahjelp av Louis Vuitton Möet Hennesey (+ 1,51 prosent) og Total (+0,54 prosent).
Den brede Stoxx 600-indeksen e...Se mer

Netflix planlegger å hente 12,8 friske milliarder

Netflix planlegger å hente 1,6 milliarder dollar (12,8 milliarder kroner) ved å utstede obligasjonslån, skriver Financial Times.
Pengene skal gå til å finansiere egenprodusert innhold, både filmer og TV-serier, skriver avisen. Netflix har ifølge rapporter et produksjonsbudsjett på mellom 7 og 8 milliarder dollar (56–64 milliarder kroner) for 2018.
Obligasjonslånene vil løpe til 2028, og settes i sta...Se mer

Oslo Børs med ny bestenotering – endte i rødt

Oslo Børs åpnet i rødt, klatret til ny bestenotering i løpet av dagen, for så å ende i minus igjen.
Børsen stenger på 791,83 poeng, noe som innebærer en nedgang på 0,38 prosent, og dét på en dag hvor de fleste andre børsene i Europa går i pluss.
Det var de store aksjene som trakk Børsen ned fra morgenen av, men Statoil klatret utover dagen og endte opp med 0,18 prosent.
Det var derimot Yara som måtte...Se mer

Wall Street-børsene stiger til nye rekordnivåer

Dow Jones åpner opp med 0,09 prosent, S&P 500 stiger 0,10 prosent, mens Nasdaq-børsen klatrer 0,18 prosent.
Dermed ble det nye bestenoteringer over hele linja, ettersom alle de tre indeksene stengte i «all time high» på fredag.
General Electric er den desidert mest omsatte aksjen på New York-børsen ved åpning og med et fall på 2,60 prosent er det den aksjen som trekker Dow Jones mest i negativ ret...Se mer

Det ligger an til nye rekorder på Wall Street før åpning

De amerikanske børsene ligger an til en svak oppgang ved åpning mandag ettermiddag. Fredag endte både Nasdaq, Dow Jones og S&P 500 på nye rekorder, dermed er det duket for nye bestenoteringer på mandag.
Både Halliburton og Hasbro har levert resultater som var bedre enn ventet, noe som vil påvirke dagen på Wall Street, ifølge CNBC.
De europeiske børsene har også steget utover dagen, til tross for ur...Se mer

T-Mobiles inntekter stiger i takt med abonnentene

Det amerikanske telekomseslskapet la til 1,3 millioner nye kunder i tredje kvartal som hjalp godt på inntektene som endte på 550 millioner dollar (4,4 milliarder kroner), skriver Financial Times.
Inntektene steg til sammen 50 prosent fra forrige kvartal, og selskapet hever målet for hvor mange abonnenter de satser på å ha ved årsskifte, fra 3,3 til 3,6 millioner kunder.

Mine aksjer

Logg inn for å følge dine aksjer

Rask og enkel tilgang til dine instrumenter, helt gratis!

UtvalgteSiste+/-%
AktuelleSiste+/-%
VinnereSiste+/-%
TaperSiste+/-%
Mest omsattOmsatt+/-%