I samarbeid med CMC Markets

Napatech melder om salgsfremgang

Napatech melder i en børsmelding at salget i fjerde kvartal havnet på 10,5 millioner dollar, sammenlignet med 8,4 millioner dollar i fjerde kvartal i 2014.
Det er, ifølge meldingen, høyere enn det ledelsen hadde sett for seg.

Siste nytt

Sterkere tall fra Byggma

Byggvarefirmaet Byggma leverer et sterkere første kvartal i år enn i fjor, og sier at utviklingen er positiv innen produktgruppene Huntonit, Forestia og Masonite Beams, mens øvrige segmenter, blant annet belysning, gjør det svakere enn i fjor.
Resultatet etter skatt er på 12,5 millioner kroner, mot 6 millioner kroner for ett år siden.
Omsetningen øker til 416,4 millioner fra 386,8 millioner kroner i...Se mer

Fiskeridirektoratet avslår søknader om oppdrettstillatelser

Fiskeridirektoratet har avslått søknadene om ni utviklingstillatelser, seks til til Bremnes Seashore AS og tre til Engesund Fiskeoppdrett AS.
Så langt har tre selskaper fått tilsagn om utviklingstillatelser, mens 15 søknader er avslått.
Utviklingstillatelser er særtillatelser som kan gis til prosjekter som bidrar til betydelig innovasjon i oppdrettsbransjen, og kan utløse store investeringer. Målet...Se mer

Kraftig bitcoin-korreksjon: Prisen faller 19 prosent

De siste dagene har det skjedd en stor korreksjon i prisen på bitcoin, etter et langvarig rally som har tatt kryptovalutaen fra rekord til rekord.
Kursen er ned nær 19 prosent fra forrige rekordnotering 24. mai, da prisen var på 2.791 dollar for én bitcoin. Under mandagens intradaghandel er prisen imidlertid ned på 2.267 dollar, skriver CNBC.
Til tross for korreksjonen ligger imidlertid kryptovalut...Se mer

Seabird skal samle seismikkdata i nordvest-Europa

Seabird Exploration sier at selskapet har fått bekreftet at det vil få en kontrakt for å samle inn 2D-seismikkdata i nordvest-Europa for en ikke navngitt kunde.
Det skriver selskapet i en melding.
Prosjektet starter i tredje kvartal og vil vare i to til tre uker, og det er Harriet Explorer som skal utføre jobben.

Scanship får ny kontrakt på verdens største smoltanlegg

Scanship Holding melder om at det har inngått en kontrakt med Kruger Kaldnes for å levere teknologi til Lerøys smoltanlegg Sjøtroll, som trolig blir verdens største anlegg av sitt slag.
Scanship oppgir ikke hvor stor kontrakten er. Den totale kostnaden for Lerøys smoltanlegg er på 650 millioner kroner, og det skal stå ferdig i 2018, ifølge Kruger Kaldnes.
Scanships teknologi skal blant annet håndter...Se mer

Cassandra Oil-direktør skadet i brann - aksjen faller

Svenske Cassandra Oil faller 9,59 prosent til 1,32 svenske kroner på markedsplassen Nasdaq First Noth mandag, etter at noe gikk feil da selskapets direktør skulle teste en metode for å foredle olje.
Direktøren er nå på sykehus etter en kraftig brann i industrianlegget i Västerås hvor han jobbet, ifølge svenske aviser. En reaktor som brukes til å lage olje er skadet i brannen, skriver selskapet i en...Se mer

Funcom og Seadrill faller kraftig

Aksjen til spillselskapet Funcom faller kraftig mandag, til tross for at selskapet leverte råsterke tall for første kvartal tidligere i måneden.
Aksjen er ned 7,86 prosent til 2,22 kroner, etter å ha handlet på godt over fem kroner tidligere i år, etter slippet av spillet Conan Exiles.
Aksjen er likevel høyere enn ved årets begynnelse, da den lå på 1,65 kroner.
Også Seadrill faller kraftig mandag, og...Se mer
Funcom-aksjen faller
Infront

Odfjell vurderer å hente penger

Odfjell SE vurderer å hente penger ved å utstede et nytt femårig obligasjonslån i kroner, med forbehold om markedsforholdene.
Målet med lånet vil være å refinansiere et tidligere lån med forfall i desember 2018, skriver selskapet i en melding.
Selskapet har bedt DNB Markets og Nordea Markets om å arrangere et møte med kredittinvestorer 29. mai.

Saferoad-aksjen stiger noe etter børsnotering

Selskapet Saferoad ble børsnotert mandag, og aksjen er opp etter noen timers handel, etter at den på forhånd var priset til 30 kroner.
Aksjen var på det meste oppe i 30,70 kroner, men rundt klokken 11 handles den til 30,30 kroner, en oppgang på 1 prosent sammenlignet med prisingen før notering.
Selskapet hadde først priset aksjen til mellom 45 og 60 kroner, men justerte dette ned fordi det ønsket et...Se mer

Finsk spillselskap klatrer etter børsnotering

Det finske spillselskapet Remedy Entertainment Ltd. ble børsnotert på Nasdaq Helsinki mandag, og klatret mye fra åpningen.
Kursen i selskapet var ifølge Affärsvärlden satt til 5,65 euro i en overtegnet introduksjon. Aksjen var oppe i 7,18 euro etter åpningen men handles til rundt 6,35 euro rundt klokken 10.30, en oppgang på over 12 prosent.
Selskapet har blant annet utviklet spillene Quantum Break (...Se mer

Mine aksjer

Logg inn for å følge dine aksjer

Rask og enkel tilgang til dine instrumenter, helt gratis!

UtvalgteSiste+/-%
AktuelleSiste+/-%
VinnereSiste+/-%
TaperSiste+/-%
Mest omsattOmsatt+/-%