I samarbeid med CMC Markets

Spørsmål

Anonym: Trodde at NEL ville hente seg igjen etter den tunge perioden nå etter speltanslag, hva er grunnen til at de fortsatt er nede på 2.2 etter å ha vært i underkant av 3 etter de gode nyhetene?

Anders Park Framstad:
Hei! Jeg synes det er vanskelig å si noe sikkert om verdsettelsen av Nel. Men har tidligere trukket frem at de ikke tjener penger, og da er det kanskje en del som ser større muligheter andre steder.

Siste nytt

Aker BP investerer 1,7 mrd. i Tambar-lisensen

Aker BP og Faroe Petroleum vil blåse nytt liv i Tambar-lisensen i Nordsjøen gjennom en investering på 1,7 milliarder kroner.
Med videreutviklingen som består av to ekstra brønner og gassløft utvides produksjonsperioden fra rundt 2018 til 2028. Selskapene sier også om produksjonsperioden at det er en potensiell oppside.
Målet med investeringen er å produsere bruttoreserver på 27 millioner fat oljeek...Se mer

Seismikkoppkjøp i havn

Etter at akseptfristen har løpt ut for oppkjøpstilbudet på seismikkselskapet MultiClient Geophysical viser resultatet at aksjonærer som eier 92,4 prosent av aksjene har takket ja til budet fra seismikkselskapet Geox Ltd.
Det er dermed nok til at budgiveren får full kontroll og kan tvangsutløse resten av aksjene. Det er også planen til Geox, som deretter vil ta MultiClient av børs.
Geox betaler 1,40 kroner per a...Se mer

Pareto positiv til Operas milliardmål

Opera-aksjen løftes nær tre prosent på Oslo Børs torsdag etter at teknologiselskapet har presentert finansielle målsettinger.
Mens prognosen for inneværende år er inntekter på 550-650 millioner dollar og et justert brutto driftsresultat (EBITDA) på 50-70 millioner dollar, lanseres det i tillegg et mål om over 1 milliard dollar i omsetning med en margin på 15 prosent på det Opera kaller mellomlang s...Se mer

Aker Solutions stiger på Børsen

Sammen med de andre oljerelaterte aksjene får Aker Solutions et løft torsdag.
Oljeserviceselskapet stiger 1,4 prosent etter at det varslet oppkjøp av oljeserviceleverandøren Reinertsen i Norge for 212,5 millioner kroner.
NITO-tillitsvalgt i Reinertsen, Kåre Walseng, mener dette er godt nytt for de ansatte, når E24 snakker med ham kort tid etter at nyheten er sluppet.

Laster opp i NextGenTel

Sjefen i NextGenTels datterselskap Kvantel Ole Jacob Moldestad har vært på handletur i form av aksjekjøp.
Moldestad har ifølge en melding kjøpt 20.000 aksjer i NextGenTel, til en pris av 24,74 kroner per aksje.
Dermed er Moldestad eier av totalt 20.000 NextGenTel-aksjer.

Snadd øker reservene på Goliat

Oljereservene på Goliat i Barentshavet økes med 7,5 millioner fat som følge av at det skal bores to brønner for å sette funnet Snadd i produksjon, ifølge en melding fra Oljedirektoratet.
Snadd-reservoaret ligger mellom de to reservoarene som Goliat allerede produserer - Realgrunnen og Kobbe.
Brønnene - én produksjonsbrønn og én vanninjeksjonsbrønn i Snadd, skal bores fra undervannsutstyret på Goliat...Se mer

Interoil-sjefen trekker seg

Alejandro Jotayan trekker seg fra styret og stilingen som administrerende direktør i oljeselskapet Interoil Exploration and Production, ifølge en melding.
Selskapet skriver at det har satt inn Pablo Arias som adm.direktør og finansdirektør, mens Leandro Carbone er ansatt som driftsdirektør.
Det vil ikke bli noen nye utnevnelser til styret, ifølge meldingen.

48 investorer var interessert i Reinertsen

I forbindelse med Aker Solutions oppkjøp av Reintertsen, skriver advokatbyrået Arntzen de Besche, som var hyret inn av Reinertsen, i en separat pressemelding hvor komplisert prosessen har vært.
Advokatbyrået skriver at meglerhuset Pareto ble hyret inn for å finne potensielle investorer til selskapet. Totalt var 48 investorer på banen i løpet av tre måneder.
Men da det viste seg at selskapets gje...Se mer

Toshiba får grønt lys til salg av minnebrikkevirksomhet

En dag etter at kriserammede Toshibas amerikanske atomvirksomhet søkte konkursbeskyttelse har selskapet fått grønt lys for et salg av minnebrikkevirksomheten, skriver Reuters.
Salget er tvunget frem som følge av massive nedskrivninger i datterselskapet Westinghouse i USA, problemer som har truet eksistensen til det japanske konglomeratet.
Selskapets atomkraftprosjekter har vært forfulgt av store pro...Se mer

Oljeaksjene tar sats på Oslo Børs

Med hjelp fra en oljepris som har klatret litt høyere på 50-tallet tar oljeaksjene sats på Oslo Børs torsdag.
● Børsens største selskap Statoil leder an med en oppgang på 2 prosent, mens oljeselskaper som DNO og Aker BP er opp henholdsvis 3,8 og 1,9 prosent.
● I oljeservicesektoren er Seadrill i tet med en oppgang på 10,2 prosent, riggselskapene Fred. Olsen Energy og Odfjell Drilling stiger henhold...Se mer
Nordsjøoljen
Nordsjøoljen/Infront

Mine aksjer

Logg inn for å følge dine aksjer

Rask og enkel tilgang til dine instrumenter, helt gratis!

UtvalgteSiste+/-%
AktuelleSiste+/-%
VinnereSiste+/-%
TaperSiste+/-%
Mest omsattOmsatt+/-%