I samarbeid med CMC Markets

Tilbudstiden er over for Panoro

Tilbudsperioden er over for aksjonærene i leteselskapet Panoro Energy, etter at at de onsdag kveld fikk et tilbud om å kjøpe tilbake opp mot én million aksjer til 4,05 kroner stykket. Budet hadde en premie på omtrent 4 prosent sammenlignet med sluttkursen onsdag.
Panoro fikk aksept for mer enn selskapet ønsket å kjøpe. Hvem selskapet skal kjøpe aksjer fra blir bestemt før børsåpning førstkommende mandag, skriver selskapet i en børsmelding.
Panoro eier totalt én million egne aksjer som tilsvarer 2,35 prosent av utestående aksjer. Selskapet har samtidig lansert et tilbakekjøpsprogram på bakgrunn at at det mener aksjene er feilpriset.
Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 - 06:00

Siste nytt

India er bekymret for økt oljepris – ber Saudi ta grep

India har bedt om forsikringer fra Saudi-Arabia om at oljeprisen skal holde seg «stabil og moderat», ifølge CNN.
Energiminister Dharmendra Pradhan snakket med Saudis oljeminister Khalid al-Falih denne uken og «ga uttrykk for sin bekymring knyttet til de økte prisene og den negative effekten det har på forbrukere og den indiske økonomien» heter det i en uttalelse fra indiske myndigheter.
Oljeprisen (Brent) har styrket...Se mer

GE-divisjon kan bli slått sammen med Wabtec

General Electric (GE) nærmer seg en avtale om å slå sammen sin transport-divisjon, som bygger motorer til tog, med Wabtec, et amerikansk selskap som lager utstyr til jernbaneindustrien.
Det bekrefter to kilder til Reuters søndag.
Avtalen kan verdsette det sammenslåtte selskapet til rundt 20 milliarder dollar, litt over 162 milliarder kroner, og avtalen kan bli annonsert i løpet av kort tid.
Hverken GE eller Wabtec vil ko...Se mer

Toppsjefer i USA tjener i snitt 339 ganger mer enn ansatte

Lederlønningene i USA er blant de høyeste i verden, viser en ny rapport fra staben til Keith Ellison, en av demokratene i Representantenes hus, skriver Marketwatch.
Ellisons stab har analysert de første 225 Fortune 500-selskapene – selskaper som til sammen sysselsetter over 14 millioner og omsetter for minst 6.300 milliarder dollar (over 51.000 milliarder kroner).
I rapporten kommer det frem at admi...Se mer

Ny Nafta-avtale kan drøye til neste år, sier USAs finansminister

USA er fortsatt langt unna enighet med Mexico og Canada om en revidert Nafta-avtale, og Donald Trump er fokuserer heller på å få på plass en god avtale, fremfor en rask. Det var finansminister Steven Mnuchins klare melding i et intervju med Fox News Sunday.
– Uansett om vi får den (Nafta-avtalen journ.anm.) gjennom denne Kongressen, eller om den må gjennom den nye Kongressen, er presidenten bestemt...Se mer

Toshiba fjerner ikonisk skjerm for å spare penger

Det er kjent at ikke alt går som det skal i Toshiba, og nå skal selskapet også fjerne den kjente skjermen på Times Square i New York, som et sparetiltak.
Det skriver The Japan Times.
Skjermen er blant annet kjent for å stå for nedtellingen til nyttår på Times Square.
Toshiba satte opp skjermen som et markedsføringstiltak for litt over 11 år siden, for å styrke merkevaren utenfor Japan. Skjermen har o...Se mer

EDF vil selge halvparten av vindparkene i Storbritannia

Det franske energiselskapet EDF er i samtaler om å selge 49 prosent av sin britiske vindmølle-portefølje, i en avtale hvor de kan hente inn nærmere 600 millioner pund (6,56 milliarder kroner), skriver Financial Times.
EDF Energy Renewables, som er selskapet som eier de britiske vindparkene, eier 23 vindparker på land, og én havvindpark utenfor kysten nordøst for England.
– Det er en stor og diversifis...Se mer

Musk sier Model 3 blir raskere og bedre enn BMW M3

Gjennom en rekke Twitter-meldinger forteller Tesla-gründer og toppsjef, Elon Musk, om spesifikasjonene på en ventet Model 3-modell med firhjulstrekk og bedre ytelse.
Ifølge Musk vil den nye «dual motor» modellen, altså en bil med motor både foran og bak, en optimalisert for kraft, og en for rekkevidde, gjøre 0–60 miles i timen på 3,5 sekunder (0–96,56 kilometer i timen på 3,5 sekunder.)
Toppfarten er 155 miles (249,4...Se mer

Svenskekongen dumpet H&M-aksjer for millioner

Gjennom fondet Galleriafonden har det svenske kongehuset solgt aksjer i kleskjeden H&M for 3,4 millioner svenske kroner, skriver Dagens Industri.
Totalt ble det solgt 24.000 aksjer. Fondet solgte også unna aksjer i matvaregiganten Icagruppen.
I februar i år kjøpte kongehuset aksjer i Handelsbanken.
Ifølge Dagens Industri sitter kongefamilien på 5.000 H&M-aksjer gjennom selskapet Gluonen AB.

LGs styreleder er død - får æren for selskapets suksess

Styrelederen i elektronikkselskapet LG, Koo Bon-moo, er død etter kort tids sykeleie, skriver Yonhap News.
Koo Bon-moo ble 73 år gammel.
Han tok over LG i 1995 etter sin far og får store deler av æren for at LG er en blant verdenslederne på elektronikkmarkedet, skriver Finwire.
Ifjor meldte selskapet at Bon-moo hadde vært gjennom flere operasjoner og nylig ble han innlagt på sykhus etter at helsen...Se mer

Mine aksjer

Logg inn for å følge dine aksjer

Rask og enkel tilgang til dine instrumenter, helt gratis!

UtvalgteSiste+/-%
AktuelleSiste+/-%
VinnereSiste+/-%
TaperSiste+/-%
Mest omsattOmsatt+/-%